Ajan hermolla

Tuotamme ja visualisoimme kaikenlaiset tarpeenne kuviksi ja videoiksi sekä tarjoamme teknistä osaamista ja asiantuntemusta lopputuotoksen esittämiseksi ja saattamiseksi Teidän asiakkaille. Palvelemme teitä kokonaisvaltaisesti kaikissa digitalisaatioon ja yrityksenne markkinointiin liittyvissä asioissa. 

DIGI

ILMAKUVAUS

360

YOUTUBE

My Story

Stanley Kubrick. Siinä se nuoruuden idoli oli, ei ehkä erakko luonteensa puolesta vaan kauniiden elokuviensa myötä. Jokainen tarkkaan ja symmetrisesti suunniteltu kohtaus oli kuin valokuva itsessään. Mystinen hahmo, josta ei ollut paljon tietoa saataville ennen internetin valtaväylää. Muutama hassu tiedon murunen, että hän oli mm. nuoruudessaan valokuvannut New Yorkissa Look-lehdelle. Kubrick tutki ja kehitti tekniikkaa saadakseen parempia lopputuloksia ja voidakseen välittää katsojilleen jotain ainutlaatuista. Huhutaan että, hän olisi suunnitellut ja kuvannut Armstrongin astumisen kuun kamaralle ja sen vuoksi saanut NASA:lta käyttöönsä optiikkaa, jolla hän pystyi kuvaamaan kynttilänvalossa Barry Lyndon- elokuvan. Oli kuulemma ainutlaatuinen Nero.

Minä en ole neroa lähelläkään, mutta ei se silti estänyt minua seuraamasta Kubrikin viitoittamalla tiellä  90-luvun alussa. Pieneen mustaan pokkariin ladattiin filmiä ja marraskuisena iltana lähdettiin ottamaan kaverille bändikuvia pelkän kuun valossa metsään. ja sitten korkalovaarassa poseerattiin kerrrostalojen seiniä vasten kuin amerikkalaiset rokkarit, katuvalojen loisteessa.

Ikinä en niitä kuvia nähnyt, sillä eihän meillä ollut tietystikään niitä varaa kehittää. Joku varmasti yllättyi, jossain kohtaa (ystäväni äiti) muutamasta poikkitaiteellisesta otoksesta satunnaisten perhekuvien joukossa. Sillä tiellä kuitenkin edelleen ollaan uusia innovaatioita innokkaasti hyödyntäen ja kuunvalokin on vaihtunut oikeisiin salamavaloihin.

-Markus-

Talo Meren Rannalla